Tur og natur

Foto: Øyvind Fredriksson

Tur og natur
Brøtaveien 124, 2484 Rendalen
Tlf. 45 45 49 74
erin@turognatur.no
www.turognatur.no

Erin Sandberg flyttet til Rendalen i 2011 og med en lidenskap for natur, dyreliv og naturfotografering er er dette det perfekte bosted. Her bor man sentralt til vide fjell, lune furumoer, elver, vann og ville fosser. Nærområdene utforskes med speilrefleksen og samojedene Mistra og Bayaz. 

Rendalsbilder
Tur og natur har et stort bildearkiv med bilder fra Rendalen og Skandinavia. På www.turognatur.no finner du bilder fra de fleste steder i Rendalen i Rendalsbilder. Se om du finner noe du trenger til nettsiden din, en brosjyre eller lignende, eller bare drøm deg bort i Rendalens vakre natur. I Kunstbilder har jeg samlet mine beste naturbilder, som passer perfekt for å ha på veggen hjemme eller på hytta. Hva med en gave til den som har alt? Jeg trykker bilder blant annet på lerret, aluminium og fotopapir i de fleste format. De siste årene har kalenderen Rendalsbilder blitt populær som julegave. 

Nettsider
Erin lager også nettsider til små og store bedrifter. Nedenfor ser du et utvalg av nettsidene som er utarbeidet for lokale lag og foreninger.

Frittflyvendebier.no, nettsiden til en av medlemsbedriftene i Rendalen naturligvis.
Nettside for Rendalen idrettslag
Nettside for Rendalen løypelag