Tur og natur

Foto: Øyvind Fredriksson

Tur og natur
Erin Sandberg
Brøtaveien 124, 2484 Rendalen
Tlf. 45 45 49 74
erin@turognatur.no
www.turognatur.no

Erin flyttet til Rendalen i 2011. Med en lidenskap for natur, dyreliv og naturfotografering er dette det perfekte bosted. Her bor man sentralt til vide fjell, lune furumoer, elver, vann og ville fosser. Utallige fiskevann, padleelver og tyriskoger gir muligheter for et rikt friluftsliv. Nærområdene utforskes med speilrefleksen og samojedene Mistra og Bajas. Førstnevnte er oppkalt etter elva, sistnevnte etter lynnet.

Rendalsbilder
Tur og natur har et stort bildearkiv med bilder fra Rendalen og Nord-Østerdalen. På www.turognatur.no finner du bilder fra mange kjente og mindre kjente steder i Rendalen. Se om du finner noe du trenger til nettsiden din, en brosjyre eller lignende, eller bare drøm deg bort i Rendalens vakre natur. Eller hva med en gave til den som har alt? Jeg trykker bilder blant annet på lerret, aluminium og fotopapir i de fleste format.

Myrull ved Vesle Sølensjø
Myrull ved Vesle Sølensjø. Foto: Erin Sandberg/Tur og natur.
Nordlys over Sølen og Stormyra en nyttårsaften
Nordlys over Sølen og Stormyra en nyttårsaften. Foto: Erin Sandberg/Tur og natur.
Strandsnipe ved Sølna
Strandsnipe ved Sølna. Foto: Erin Sandberg/Tur og natur.

Nettsider
Erin lager også nettsider til små og store bedrifter. Nettsidene lages med plattformen WordPress og du får opplæring i hvordan du selv kan oppdatere tekst og innhold. Rendalennaturligvis.no er laget av Tur og natur. Nedenfor ser du et utvalg av nettsidene som er utarbeidet for lokale bedrifter, lag og foreninger.

Frittflyvendebier.no, nettsiden til en av medlemsbedriftene i Rendalen naturligvis
Frittflyvendebier.no, nettsiden til en av medlemsbedriftene i Rendalen naturligvis.
Nettside for Rendalen idrettslag
Nettside for Rendalen idrettslag
Nettside for Rendalen løypelag
Nettside for Rendalen løypelag