Padling

Åkrådalen
Fra Fiskevollen kan du bli med oss og padle inn i Lille Sølensjø naturreservat. I tillegg til gleden ved å padle, finner vi spor etter mennesker som holdt til i området for flere tusen år siden.

Haugsetvollen
Ønsker du en padletur uten følge, kan
vi anbefale turen fra Sølenkroken og nedover Sølna mot Fiskevollen. Hos oss kan du leie kano.

Romenstad Hytter
Lei en kano hos oss og gli av gårde over blikkstille vann. Med naturen så tett innpå, får du en forunderlig avstand til hverdagen. Vi har fem Discovery kanoer som er stødige med stor lasteevne.

Nær naturen
I kano eller kajakk kommer du tett på naturen, og naturen kommer tett på deg. Det er få ganger du kan oppleve stillheten like tydelig som når du padler nedover et vassdrag. Vi har turer som egner seg enten du er en dreven padler eller aldri har padlet før. Fordi det er så stille, kan du komme tett inn på dyrelivet. Her kan du oppleve et yrende fugleliv og beverens utrøttelige hogstarbeid.

Fiske eller bare tur
Fra kajakk eller kano kan du prøve fiskelykken hvis du ønsker det. Får du fisk, vil vertskapet hjelpe deg med å tilberede et godt måltid med selvfisket ørret eller sik. Eller kanskje du bare vil nyte roen. Da tar vi selvsagt med maten for pausene er kjærkomne på en padletur i Rendalens rike. Kaffe fra bål og medbrakt mat – ikke å forakte.