Turfølge

Åkrådalen
Med engasjement og lokalkunnskap, fortellerevne og glimt i øyet, inviterer vi på oppdagelsesferd! Vi tar dere med på fottur inn i Sølenhølet, «katedralen» i Sølen, og på padling i Lille Sølensjø naturreservat.

 

Nystu Undset
Vi tar dere gjerne med på en kulturhistorisk vandring i vår gardshistorie og unike bygningsarv, i det spesielle kulturlandskapet på Unset, eller på en spennende vandring gjennom Spekedalens seter- og fangsthistorie.

 

Romenstad Hytter
Vi gir deg turfølge gjennom vår kulturminnepark ved Søvollen. Vi kan by på rekonstruerte fangstgraver, ledegjerder og ulvestue. Her kan du, i helt autentiske omgivelser, forstille deg hvordan jakten foregikk .

 

Turfølge til vanns
Det er mange måter å komme seg ut i naturen på. Vi tar deg med til lands og til vanns, men i lufta kommer du ikke så langt med Rendalen naturligvis. Det er få måter som bringer deg i så nær kontakt med naturen som en padletur på sjø eller elv. Det er mange muligheter for slik nærkontakt i Rendalen.

Oppdag naturens skjulte skatter 
Hvis du tar oss med som ditt turfølge, kan vi love deg at du vil oppdage mange hemmeligheter som ikke du finner så lett på egen hånd. Turfølge fra Rendalen naturligvis er lokalkjent og vet mye om stort og smått.