Overnatting

Rendalen naturligvis tilbyr overnatting i mange ulike hytter i Rendalen. Under ser du et utvalg. Noen av hyttene ligger på inatur.no, andre må du bestille direkte fra vertskapet.

Romenstad Hytter
Vi tilbyr overnatting i stemningsfulle, tradisjonsrike bygninger på gården og setra.

Nystu Undset
Hos oss på kan du bo i ei freda barfrøstue ovenfor garden i Unsetgrendas spesielle kulturlandskap, i vår autentiske seter fra 1700-tallet i Spekedalen eller i en av buene våre ved Unsetåa og Spekesjøen.

Haugsetvollen
Overnatt i hytte eller seterstue på den gamle setervollen.

Camp Bjøntegaard
Velg mellom dobbeltrom og sovesal, uansett får du den gode følelsen av å være på leir. Hos oss er det ingen luksus, kun omgivelser som har skapt mange gode leiropplevelser.

Nordstu Mømb
Setra på Storlegda har en panorama utsikt utover Sølendalen, med Elgpiggen i nord og Sølen i sør. 

Rendalen fjellridning
Vi tilbyr overnatting på idyllisk setertun på Klettsetra, Unset, 12 km fra bygda. Vi har tre utleieenheter med totalt 16 sengeplasser. Husene er utstyrt med kjøleskap, gasskomfyr, kjøkkenutstyr og sengetøy.

Tur og natur
På småbruket Haukånabben i Brøta kan du leie et anneks med tre soveplasser, vedovn, kjøleskap og strøm. Bruket ligger bare 300 meter fra elva Rena og det er kort vei til Rendalen østfjell med rike muligheter for rensjakt, fiske og friluftsliv.

Hvil deg etter en dag med opplevelser
En natt i Rendalen skal være en opplevelse i seg selv. Her er det muligheter for å sove i historiske omgivelser som tømmerhoggeren eller gårdskaren gjorde det – bare med litt mer komfort. La deg hensette til en annen verden enn den med mas og jag, og våkn opp uthvilt og klar for nye oppdagelser!

Som herre eller dreng
Vi tilbyr senger av ulike slag, men ingen slik du er vant med. Her finnes restaurerte seterhus, nyoppsatte koier og ærverdige gårdshus, valget er ditt. Eller hva med en barfrøstue – en helt særegen byggeskikk som var vanlig i Østerdalen, men som nå nesten er helt forsvunnet. Hos Rendalen Naturligvis åpner vi døra for at du kan bo i en slik.