Rendalen fjellridning

Berit Grindflek

Rendalen fjellridning
Lia, Unset
Tlf. 416 05 661
post@rendalenfjellridning.no
www.rendalenfjellridning.no

Bli med oss på en flott reise gjennom storslått natur! Berit Grindflek har holdt på med hest hele livet. Hun har allsidig hesteerfaring og fagbrev i hestefaget. Rune Granås er utdannet hovslager, og trives best med kjørehestene.

Uansett årstid og aktivitet: Vi ønsker å gi deg en unik rideopplevelse som du skal minnes for livet!

Du skal føle deg trygg når du rir hos oss. Derfor er vi Godkjent Hestesenter og medlem av reisegarantifondet. Vi er godkjent Inn på Tunet bedrift.

Rideleir
Ei idyllisk seter er vårt utgangspunkt. Her får du oppleve hesten som turkamerat på fjellet og i skogen. Vi rir på vidder, fjelltopper og prøver oss på litt sprang over en tømmerstokk i skogen. Du får en egen hest under oppholdet, som varer fra søndag til fredag. Du vil få instruksjon, i tillegg til en del hesteteori. Vi griller, bader, går rebusløyper, har spørrekonkurranser og mye gøy. Det er maks 10 deltagere på hver leir, så her blir du godt kjent med alle. Alder: 9 år og oppover. Noe rideerfaring kreves.

Ungdomsuke
Dette er uka for deg som har blitt 14 år, og som har ”vokst litt fra” den tradisjonelle rideleiren vår. Her kreves det en del rideerfaring fordi vi rir forholdsvis lange dagsetapper. Dette er et produkt vi har arrangert i bare to år, men det har allerede blitt en suksess. Du får din egen hest og blir godt ivaretatt av dyktige ledere.

Weekendturer og 3–4-dagersturer
Turene går i Rendalen Østfjell og passer for både liten og stor, erfaren og uerfaren. Gruppene er små, med maks 12 deltagere. Våre fjell er fantastiske å ri i. Du kan ferdes hele dagen uten å se annet liv enn en reinsdyrflokk eller et rypekull. Terrenget er lett å ri i og du har en fantastisk utsikt til mange flotte fjell. Vi overnatter i seterhus eller på hytter. Lunsj spiser vi ute, og gjerne ved et bål. Disse turene er blitt svært populære – kanskje fordi vi i tillegg til rideopplevelsen har en historie å fortelle deg? Vi forteller deg om Rendalen; om naturen og kulturen som vi ferdes rett igjennom, og om våre nøysomme forfedre som brukte ressursene uten å forbruke dem.

Kanefart
Finnes det noe mer idyllisk enn en sledetur under snøtunge trær, med fakkel-lys og bjelleklang?