Vertskap

Vi er ditt vertskap

Rendalen fjellridning
Romenstad Hytter
Nystu Undset
Haugsetvollen
Åkrådalen
Camp Bjøntegaard
Tur og natur
Nordstu Mømb

Reiselivsbedriftene i Rendalen Naturligvis tilbyr opplevelser forankret i Rendalens natur, historie og kultur. Her får du opplevelser som er mer enn det du bare ser, hører, smaker og gjør.

Skriv (epost) eller ring hvem som helst av oss, og fortell oss hva du ønsker for oppholdet. Du finner kontaktinformasjon til hver enkelt bedrift hvis du klikker på navnet i menyen. Vi skreddersyr og setter sammen en opplevelse for deg fra den rikholdige opplevelses-menyen Rendalen Naturligvis tilsammen har å by på. Vårt samarbeid skal være din fordel.

Berit Grindflek

Vi i Rendalen Naturligvis samarbeider for å gi deg en best mulig totalopplevelse i Rendalen. Vi inviterer deg til å ta del i våre historier – hvis du vil. Ønsker du to stille netter helt alene i ei bu ved et fjellvatn, ordner vi det. Vil du ha et flere dagers opplegg med flere aktiviteter og full bevertning – ja, så ordner vi det også.

Ole Karl Romenstad

Rendalen Naturligvis tilbyr mange ulike natur- og kulturopplevelser i et av Norges flotteste områder, som er ukjent for mange. La oss gjøre deg kjent med våre hemmeligheter. Her er det nok å oppleve for flere turer gjennom alle årstider. Har du først besøkt oss en gang er vår ambisjon at du har et sterkt ønske om å komme tilbake.

Halgrim og Hilde