Tur og natur

Erin Sandberg
Haugsetveien 74, 2485 Rendalen
Tlf. 91 36 93 78 / 45 45 49 74
erin@turognatur.no
www.turognatur.no

Erin Sandberg er biolog og fotograf med stor lidenskap for naturen. Hun flyttet fra storbyens mas og stress med trekkhundene sine for å komme nærmere natur som gir gode muligheter for friluftsliv og naturfotografering. Hun startet mediebedriften Tur og Natur, som tilbyr naturbilder og nettsider til mindre selskaper og organisasjoner. På Friluftsnett.netgir hun inspirasjon og tips til deg som skal ut på tur i Rendalens naturområder.

Friluftsnett
Friluftsnett.net er lagd for deg som skal ut på tur i Skandinavias fjellområder, spesielt i Rendalen. På bloggen får du mye inspirasjon til turer fra de høyeste toppene i Rendalen til fossene som kaster seg ned til dalbunnen. Fra korte turer på noen timer til lange turer på flere uker. Her får du også tips til hvordan du gjør turen mer komfortabel gjennom å velge rett utstyr og hva du skal tenke på når du er ute. Om du kommer hjem fra turen og oppdager at bildene dine ikke er som du forventet får du også en del tips på hvordan du kan ta bedre bilder neste gang.

Kunstbilder og Rendalsbilder
Tur og Natur har et stort bildearkiv med bilder fra Rendalen og Skandinavia. Bildene er framfor alt fra naturområder, men også grender og setervoller har blitt dokumentert og festet på minnebrikken. På www.turognatur.no finner du bilder fra de fleste steder i Rendalen i Rendalsbilder. Se om du finner noe du trenger til nettsiden din, en brosjyre eller lignende, eller drøm deg bort til Rendalens storslåtte natur. I Kunstbilder har jeg samlet mine beste naturbilder, som passer perfekt for å ha på veggen hjemme eller på hytta.