Østerdalen og Rendalen ville ikke vært det samme uten hesten. En tur på hesteryggen i Rendalens rike gir rendalsminner for livet. Kom og bli med!
Når hestene er salet opp, er vi klare for å legge ut i fjellet.
Litt spenning og sommerfugler i magen er det før vi skal sette oss opp. Men med trygt og kunnskapsrikt turfølge blir vi godt ivaretatt alle sammen.
Etter noe stigning fra Unset kommer vi opp på fjellet. Og hva får vi se? En flokk med Rendalsren passerer rett foran oss og gir oss et fantastisk skue.
Etter å ha sett rensflokken føles det som vi ikke har flere høydepunkter igjen på turen. Men vi fortsetter videre oppover fjellet. Været skifter og jakka må på. Så blir vi nok en gang lamslått - for en utsikt og for en følelse av å være i ett med naturen.
På vei ned igjen må vi bare la inntrykkene sige inn. Det er helt stille i rekka, det eneste vi hører er hestenes dumpe skritt mot stien.
Hestene sales av og slippes fornøyde ut på beitet. På tide å ta farvel med disse store, men så tillitsfulle dyrene. Vi hvisker i øret på hesten at vi nok skal komme tilbake.
Da er det bare å pakke sakene og dra, mens utstyret henger igjen. Vi er likevel trygge på at det vil være der for oss sammen med hester og turfølge når vi bestiller vår neste tur hos Rendalen Naturligvis. Vi fikk tross alt ikke med oss hele Rendalen denne gangen.