Kunne du tenke deg en lignende tur? Eller en helt annerledes en? Ta kontakt med hvem som helst av oss 11 i Rendalen Naturligv1is, så setter vi sammen en pakke for deg – eller tilbyr deg akkurat den ene opplevelsen du er ute etter!
Skogen i Rendalen er rett og slett uendelig. I alle fall virker det slik når du står midt inne i den.
Ole Erik fra Sylli forteller om sin aller første elgjakt. Har har sikkert fortalt historien hundre ganger før. Men fortsatt dirrer han i stemmen når han beretter om oksen med 13 taggers gevir.
Det er lurt å finne fram de beste turstøvlene du har når du skal erobre Rendalens dype skoger. De hvite joggeskoene kan du like godt legge igjen hjemme.
Både ulv og bjørn trives i Rendalens skoger. Og det gjorde vi også, med Ole Erik på Sylli som turfølge! Og ekstra godt trivdes vi da Ole Erik viste oss bjørnehiet.
Også solide furuer kan få hard medfart når bjørnen etter en lang vinter har gått ut fra sitt lune hi.
Elgen var skutt i egen skog. Soppen plukket på egen mark. Og ølet brygget i nabobygda. Uten at Ole Erik gjorde noe stort nummer ut av det. Hos Rendalen Naturligvis er kortreist mat tydeligvis ikke noe man skryter av. Heller rett og slett en selvfølge.
Ole Erik disket opp med fabelaktig mat, servert i gapahuken. Elgkjøtt er jo alltid godt. Men aldri har det smakt så godt!