Brynhild ønsker deg velkommen inn i baksterhuset. Vil du kjøpe ferdig bakst, får du gjerne det. Og noen ganger inviterer Brynhild også til kurs.
Det ser enkelt ut, men tro om ikke det ligger mange års trening bak å rulle ut leiven på takka like elegant som her?
Godt håndlag er viktig for vellykket bakst. Brynhild deler gjerne noen hemmeligheter med kursdeltakerne. Men øve må du gjøre sjøl.
Her kan du lære ulike sorter som stekes på takke fra tradisjonelt flatbrød til de søte fristelser.
I Brynhilds bakeri er det ikke masseproduksjon med teksniske hjelpemidler som teller. Men du skulle bare visst hvor mange fattigmann denne dama baker før jul hvert år.
Lar du deg friste? Vi kan ikke love at du blir like god som Brynhild etter endt kurs, men vi kan love deg at denne dama kan sine saker, og hun deler gjerne sine erfaringer med flere.
Kunne du tenke deg å lære å lage tradisjonsbaks fra Rendalen? Ta kontakt og vi forteller deg hvilke muligheter som finnes.
Velbekomme! Kommer du, er det bare å nyte smaken...