Rendalens rike byr på mange hemmeligheter
Rendalen Naturligvis vil dele disse hemmelighetene med deg. Som det ruvende Sølenmassivet, Rendalsreinen, fangstfolket som bodde her. Skogene, ulven og bjørnen. Øksekastet som ble Jutulhogget. Innlandsfiskeværet Fiskevollen. Vi gir deg tid og rom til å ta del i våre historier.

Skriv eller ring hvem som helst av oss, og fortell hva du ønsker. Vi skreddersyr og sette sammen din opplevelse fra den rikholdige menyen Rendalen Naturligvis har å by på. Kontaktinformasjon til hver bedrift finner du under "Vertskap".

Følg Rendalen naturligvis på Facebook
Rendalen Naturligvis
Natur - og kulturopplevelser i Rendalen.

Nå ønsker vi alle velkommen til vinteropplevelser i Rendalen. Her har vi hvite uberørte snøvidder med blå netter og fullmåne eller nypreparerte skiløyper for de som ønsker de. Opplev kalde, knitrende gammeldagse vinterdager ute og varm peiskos inne. Vinteren blir ikke bedre enn den du får her.

For å få vite mer eller bestille en opplevelse, ta kontakt med en av bedriftene som du finner under "Vertskap".
 
rendalenE
 
La deg trollbinde
En gang for lenge siden ville Rendalsjutulen grave ei vassrenne over til Glomma for å få mer vann til kvernene sine. To ganger hogg han så det sang, men renna ble skeiv og ikke så lang og dyp som tenkt. Da han skulle hogge den tredje gang, våknet Glåmdalsjutulen av bråket. I sinne kastet han øksa si mot Rendalsjutulen og traff han midt i skallen så han falt død om. Slik ble Jutulhogget mellom Rendalen og Alvdal til.
rendalenG
 
rendalenh
Fiskevollen
Fiskevollen ved Sølensjøen, Norges største og eldste  fiskevær finner du ved foten av Sølenmassivet. Sølensjøkongene ble de kalt, de mektigste menn av gammel rendalsætt som hegnet om sjøens viktigste ressurser. Her bygget de båtnaust og fiskebuer som nå klynger seg lave og solsvidde ned mot sjøen. Når folket forlot Fiskevollen om høsten, tok de underjordiske over rikdommen og feiret med huldredans. Rendalen Naturligvis tar deg gjerne med til Sølensjøen for å fiske eller bare sanse den historiske stemningen i området.